Lovely Bride salon vjenčanica

Lovely Bride salon vjenčanica osnovan je 2015. sa ciljem da u Tuzli otvorimo trgovinu u kojoj ćete moći pronaći najveći izbor vjenčanica ekskluzivnih brendova, kao i ostale opreme za vjenčanja. Sve vjenčanice su dostupne za iznajmljivanje ili prodaju.
Mi smo ovlašteni premium distributeri španskog brenda “White One” by Pronovias Fashion Group.
U našem salom možete pronaći preko 70 visoko kvalitetnih vjenčanica raznih modela izrađenih od najfinijih materijala kao što su razne vrste čipki, mikado svila, tila, izvezene i ukrašene ručno ušivenim perlicama i kristalima.

Pratimo sve svjetske trendove u vjenčanicama i vjenčanjima, te se trudimo svake godine odabrati samo najljepše vjenčanice koje su predstavljene na svjetskim revijama i tako donijeti dašak glamura u naš salon i na Vaša vjenčanja.
Veliki broj zadovoljnih mladenki je sam pokazatelj naše kvalitete usluge i izbora vjenčanica. Pozitivni komentari i pohvale naših mladenki su nam najveća nagrada, ali i poticaj da se trudimo još više kako bi usrećili svaku mladenku koja nas posjeti. Zbog Vas volimo svoj posao!


Osim vjenčanica kod nas možete pronaći i ostalu opremu za vjenčanja kao što su velovi dostupni uz svaku vjenčanicu, bolera i bundice, pojasi za vjenčanice ukrašeni najljepšim kristalima i biserima, jastučići za burme, korpe za svadbena kićenja.
U ponudi imamo i preko 700 vrsta pozivnica za vjenčanja, razne vrste zahvalnica i ručno izrađenih svadbenih kićenja.

Kontakt:

+387 63 430 305

adresa: Stupine C2, Tuzla

e-mail: ena@lovely-bride.com

Facebook page Salon vjenčanica Lovely Bride

www.lovely-bride.com/