Hotel Tehnograd Tuzla

Svečani salon „Tehnograd“ se nalazi u sklopu istoimenog hotela, na adresi Žarka Vukovića bb, u tuzlansOrganizacija vjenčanja Hotel Tehnograd Tuzla, hotel u Tuzli, hoteli u Tuzlikom naselju Slavinovići. Svojom lokacijom, kapacitetom, savremeno-modernim izgledom i kvalitetom usluga spada u jedan od najboljih salona ove vrste.

Svečani salon je namijenjen za svadbe, svečane prigode, poslovne prilike, mature, rodjendane, seminare, kongrese, edukacije, prezentacije i razne promocije. Svojim klijentima nudimo mogućnost prilagođavanja raznim vrstama svečanih prilika. Kapacitet salona je do 300 sjedećih mjesta, a za sve posjetitelje je obezbijeđen i parking prostor do 100 vozila. Salon je opremljen najmodernijom opremom, posebnim svjetlosnim led efektima i dim aparatom za prvi ples, što je u stanju da ispuni sve zahtjeve i želje budućih mladenaca i ostalih slavljenika.

Dupli sistem rashlađivanja, klima uređaji i sistem ubacivanja/izbacivanja zraka. Ovo je jedini salon u Tuzli sa visinom stropa od 8 metara u kojem je mogućnost od zagušljivosti dima i toplote tokom visokih temperatura, veoma mala.

Nudimo Vam izbor stolova (kocka i krug), a u samom salonu postoje izdvojeni prostori za muzičare, šank i gardarober, dok je cijeli prostor pokriven besplatnom internetskom mrežom.

Vršimo kompletnu organizaciju vjenčanja i drugih proslava, kao i organizaciju noćenja svih gostiju iz drugih gradova ili država. Mladencima poklanjamo noćenje u jednoj od smještajnih jedinica našeg hotela, a na veći broj gostiju odobravamo i popust do 10%.

U ponudi imamo više svadbenih menija od 30,00 KM do 60,00 KM po osobi (sa pićem ili bez). Nudimo organizaciju vjenčanja i serviranja na pricipu švedskog stola, savjete oko odabira svadbenih torti, izbora muzičkog benda, vjenčanica, dekoracija/boja i profesionalnih snimatelja i fotografa.

 

MALA SALA

U okviru svečanog salona hotela Tehnograd, nalazi se i mala sala do 30 mjesta, koja je namijenjena za seminare, prezentacije, edukacije i sastanke. Sala raspolaze sa vrhunskom tehničkom opremom. Projektor, video platno, LCD televizor, flip chart tabla, klima i WI-FI konekcija. Raspored stolova je po želji klijenta, kao i sve dodatne usluge za koje stojimo na raspolaganju, a tiču se osvjezenja, posluzenja i organizacije poslovnih ručaka i večera.

 

KONTAKT

Adresa: Tehnograd , Goste Lazerevića bb Tuzla 75000

Telefon: +387(0)35 226-396 ili +387(0)35 226-810

e-mail: info@hotel-tehnograd.com

http://hotel-tehnograd.com/

https://www.facebook.com/hotel.tehnogradtuzla/