Izgubila zaručnički prsten od 2 miliona dolara

Očigledno je da Paris Hilton još uvijek nije navikla na masivni kamen na njenoj lijevoj ruci. Naime na zabavi sa zaručnikom Chrisom Zylkom u jednom noćnom klubu u Mana Wynwoodu u Miamiju koja se dešavala u četvrtak navečer, Paris je bila prinuđena da traži svoj zaručnički prsten od 2 miliona dolara koji joj je odletio s ruke u nepoznatom pravcu.

Prema stranici Six, Zylka i obezbjeđenje kluba su pretraživali cjelo VIP područje od više stotina metara kvadratnih, sve dok nisu pronašli prsten u kanti za led koja je bila udaljena nekoliko stolova.

“Paris je plesala s rukama u zraku, a u jednom trenutku njen ogromni prsten je odletio. Bila je u panici jer je mjesto bilo prepuno i vrlo mračno, bili su rani jutarnji sati, a vladalo je ludilo u klubu” rekao je jedan od svjedoka. “Obezbjeđenje je uz Chrisa otpočelo iscrpno pretraživanje VIP područja sa svjetiljkama a uz pomoć i ostalih pomagača. Svi su tražili, puzali su po podovima, ispod stolova, pod nogama drugih ljudi i ispod stolica, a vrlo čudno su pronašli prsten u kanti za led udaljenoj dva stola.” Dodao je: “Nevjerovatno je da su uspjeli ugledati ogroman dijamant u kanti za led. Paris je nakon olakšanja plakala od sreće jer je njen prsten bio na sigurnom”

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *