Vjenčanja poznatih u 2017 godini

Pronađite inspiraciju i ideju, u detaljima sa vjenčanja slavnih ličnosti iz 2017 godine.

 

 Kate Upton i Justin Verlander

Na ceremoniji u Italiji, Kate Upton i Justin Verlander su razmjenili prstenje i započeli svoj zajednički život. Vjenčanje je održano u slikovitom Castiglion del Bosco u Toskani u subotu 4. novembra 2017. Kate je izgledala zapanjujuće u bijeloj elegantnoj haljini sa delikatnom čipkom i bijelim veom, uz svoju krasnu valovitu plavu kosu. Sportska zvijezda Džastin je zračio šarmom u svom odjelu dok su djeveruše blistale u ružičastim haljinama.

 

 

 

Alicia Vikander i Michael Fassbender

 

    

 

Ovaj ne previše javno eksponirani par je, navodno, svoj brak sklopio na Ibici, nakon trogodišnje veze. Par je primjećen u svadbarskoj odjeći, mada još nisu potvrđene vijesti, osmjeh na njihovim licima kaže sve. Ostaje pitanje da li će iko, ikada vidjeti vjenčanicu koju je Alica izabrala…

 

Jessica Chastain i Gian Luca Passi de Preposulo

Ova omiljena holivudska crvenokosa izabrala je da se sa svojim petogodišnjim momkom Gian Luca Passi de Preposulo vjenča u Trevizu, u blizini Venecije. Izabrala je prekrasnu nagrađenu haljinu Alexander McQueen sa zapanjujućom „šlepom“, završavajući se sa elegantnim veom. Tokom ove proslave na imanju Passi de Preposulo u Italiji, među gostima su bili i Ann Hathaway i Emily Blunt.

 

 

Miranda Kerr i Evan Speigel

Australijski supermodel Miranda Kerr se udala za izvršnog direktora kompanije Snapchat, Evan Speigel-a, u modnoj haljini Dior, dizajnerke Maria Grazia Churi – kreativnog direktora ovog brenda. Ova intimna manifestacija sa samo 45 gostiju je održana u vrtu njihovog doma u Kaliforniji, u maju 2017. godine.

 

 

 

 

Victoria Swarovski i Werner Mürz

Možda i najspektakularnije vjenčanje dolazi sklapanjem braka, Victorie Swarovski sa Werner Mürz-om. Trodnevna zabava uveličana je jednom od najboljih i najskupljih haljina koja je ikada viđena a sve to je ukrašeno naravno narukvicom od Swarovski kristala vrijedno 700.000 dolara.

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *